בואו נעשה פאי פיסטוק ושוקולד לבן
- רביב שגיב
- 23 באוג׳ 2022
- זמן קריאה 1 דקות
עודכן: 28 באוג׳ 2022
פאי פיסטוק ושוקולד לבן ללא אפייה וממש בכלום עבודה.
זמן עבודה: 15 דקות
זמן קירור: מינימום 3 שעות.
זקוקים לעזרה? אני מחכה לכם בווצאפ, לחצו כאן

מצרכים דרושים:
20 יחידות פתיבר
2 כפות ממרח שוקולד (אני השתמשתי בנוטלה)
50 גרם חמאה מומסת.
200 גרם שוקולד לבן.
100 מ"ל שמנת מתוקה.
מחית פיסטוק
כלים דרושים:
תבנית פאי (תחתית נשלפת) קוטר 24 ס"מ
הוראות הכנה:
בסיס הפאי
במעבד מזון לפורר את הפתיבר.
להוסיף את ממרח השוקולד ולערבב ההיטב.
להוסיף את החמאה ולערבב.
לשפוך את התערובת לתבנית הפאי ובעזרת כף לדחוס הייטב (כולל לדפנות).
הכנת המלית
לשים את השוקולד הלבן בקערה הנתאימה למיקרוגל.
להוסיף את השמנת המתוקה.
להכניס למיקרוגל לדקה וחצי.
לערבב הייטב ולשפוך את השוקולד על בסיס הפאי.
לשים מעט ממחית הפיסטוק ולערבב קלות.
להכניס למקרר לפחות ל 3 שעות.
לחלץ את הפאי מהתבנית.
לשמור את הפאי בקירור
Komentar