Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
top of page

בורקס פילו תפוח אדמה

עודכן: 26 באוג׳ 2022

בורקס פילו קריספי בצורה קצת שונה ויפה מאוד במילוי תפוח אדמה ומלא בצל מטוגן כמו שאני אוהב.


זמן הכנה : 10 דקות

זמן אפייה: כ25 דקות

חום תנור: 180 מעלות

קושי: קל

מצרכים

בצק פילו

שמן למריחה

4 תפוחי אדמה מבושלים

2 בצלים גדולים קצוצים מטוגנים

מלח

פלפל

שום

לציפוי

ביצה

שומשום


ree

הוראות הכנה

לחמם תנור ל180 מעלות.

לשים את תפוח האדמה הבצל והתבלינים בקערה ולמעוך ע"י מזלג.

לפתוח את דפי הפילו ולחתוך אותם לשתיים.

לקחת את הדף הראשון למרוח בשמן או חמאה.

להניח כף גדושה של התפוחי האדמה ולאסוף את הבצק לצורת פרח.


ree

להניח על ניר אפיה.

למלא את תבנית האפייה בבורקסים.

למרוח בזהירות בביצה ולפזר מעט שומשום.

לאפות כ25 דקות עד שהבורקסים שחומים ויפים.

ניתן לשמור במקרר ולחמם שוב בתנור.

בתאבון.


ree



לאחר

 
 
 

תגובות

דירוג של 0 מתוך 5 כוכבים
אין עדיין דירוגים

הוספת דירוג

הנמכרים ביותר

bottom of page