בואו נעשה סמבוסק חומוס
- רביב שגיב
- 12 באוק׳ 2021
- זמן קריאה 1 דקות
עודכן: 25 באוג׳ 2022
אחד הסמבוסקים הכי טעימים שיש, מלא בצל וחומוס והכי חשוב קל להכין בלי להשרות את החומוס והכי פשוט וטעים שיש.
מה צריך:
לבצק
3.5 כוסות קמח.
2 כפות סוכר
כף שמרים יבשים
כפית מלח
2 כפות שמן
כוס מים
מלית
קופסאת שימורים של גרגרי חומוס
2 בצלים גדולים
מלח
פלפל
פפריקה אדומה מתוקה
כורכום
הוראות הכנה:
בקערת המיקסר לשים את כל חומרי הבצק וללוש כעשר דקות.
לאחר הלישה לשים את הבצק בקערה משומנת, לכסות ולתת לבצק לתפוח כחצי שעה.
בנתיים אפשר להכין את המלית.
לקצוץ את הבצל, לשים שמן במחבת ולטגן את הבצל.
לאחר שהבצל מטוגן להוסיף את גרגרי החומוס ובעזרת כף למעוך את החומוס, לתבל ולהניח לקירור.
לחלק את הבצק לתשע כדורים, לרדד לשים מלית, לסגור ולטגן.
Comments