Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
top of page

פסטרמה ביתית אפויה בציפוי דבש ופפריקה.

עודכן: 25 באוג׳ 2022

לעשות פסטרמה בבית זה ממש קל ואחרי שתכיני פעם אחת לא תרצו יותר לקנות פסטרמה מוכנה לעולם.

המתכון שלי ממש קל ופשוט להכנה וטעים טעים.


מצרכים:

  • חזה הודו

למשרה

  • 2 כפות דבש

  • כחצי ליטר מים

  • פפריקה מתוקה

  • פלפל שחור

  • מלח

  • כמון

הוראות הכנה.

  1. לערבב את כל רכיבי המשרה בקערה גדולה, להכניס את החזה הודי למשרה לכסות ולהכניס למקרר ללילה.

  2. לאחר הלילה במקרר לחמם תנור ל 160 מעלות (במצב רגיל).

  3. להוציא את החזה הודו מהמשרה, למרוח בתבלינים שאוהבים ולעטוף היטב בנייר כסף.

  4. להכניס לתבנית אינגליש קייק ולאפות שעה.



Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating

הנמכרים ביותר

bottom of page