Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
top of page

חצ'פורי בטאבון הבייתי שאתם לא רוצים לפספס.

עודכן: 25 באוג׳ 2022

חצ'פורי זה אחד המאפים הטעימים שיש (כן כן יש עוד הרבה :)), אבל חצ'פורי בטאבון זה אפילו יותר טעים (כמו כל דבר שעושים בטאבון)

קבלו את המתכון המושלם וכמובן הדרכה מלאה איך לעשות.


 

כמות: 4 יחידות. חום רצפת הטאבון: 400 מעלות.

 

מה צריך?

  • 780 גרם קמח

  • 470 גרם מים

  • 15 גרם שמרים יבשים

  • 10 גרם סוכר

  • 24 גרם מלח


מילוי גבינות:

  • גבינת שמנת

  • פטה

  • מוצרלה



הוראות הכנה:

  1. בקערת המיקסר לשים את כל חומרי הבצק וללוש כעשר דקות.

  2. לאחר שהבצק מוכן לחלק את הבצק לארבע חלקים (330 גרם לכדור).

  3. להכניס את הכדורים לקפוסאת התפחה ולהתפיח כשעה.

  4. לרדד בעזרת סולת את הבצק לצורת אליפסה.

  5. על כל בצק למרוח גבינת שמנת, לפזר גבינת פטה ומוצרלה

  6. לקפל לצורת חצ'פורי.

  7. לאפות בטאבון בחום גבוהה (רצפה 400 מעלות)




Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating

הנמכרים ביותר

bottom of page