חצ'פורי בטאבון הבייתי שאתם לא רוצים לפספס.
- רביב שגיב
- 13 בספט׳ 2021
- זמן קריאה 1 דקות
עודכן: 25 באוג׳ 2022
חצ'פורי זה אחד המאפים הטעימים שיש (כן כן יש עוד הרבה :)), אבל חצ'פורי בטאבון זה אפילו יותר טעים (כמו כל דבר שעושים בטאבון)
קבלו את המתכון המושלם וכמובן הדרכה מלאה איך לעשות.
כמות: 4 יחידות. חום רצפת הטאבון: 400 מעלות.
מה צריך?
780 גרם קמח
470 גרם מים
15 גרם שמרים יבשים
10 גרם סוכר
24 גרם מלח
מילוי גבינות:
גבינת שמנת
פטה
מוצרלה
הוראות הכנה:
בקערת המיקסר לשים את כל חומרי הבצק וללוש כעשר דקות.
לאחר שהבצק מוכן לחלק את הבצק לארבע חלקים (330 גרם לכדור).
להכניס את הכדורים לקפוסאת התפחה ולהתפיח כשעה.
לרדד בעזרת סולת את הבצק לצורת אליפסה.
על כל בצק למרוח גבינת שמנת, לפזר גבינת פטה ומוצרלה
לקפל לצורת חצ'פורי.
לאפות בטאבון בחום גבוהה (רצפה 400 מעלות)
Comments