בואו נעשה מאפה תרד וגבינות בטאבון
- רביב שגיב
- 21 בספט׳ 2021
- זמן קריאה 1 דקות
עודכן: 25 באוג׳ 2022
אני אוהב תרד (זהו אמרתי את זה) המאפה תרד הזה טעים במיוחד ומלא תרד וגבינות, אפשר לאפות בטאבון ואפשר לאפות גם בתנור בייתי, לא משנה איך הוא פשוט טעים :)
כמות: 4 יחידות. חום רצפת הטאבון: 400 מעלות.
מה צריך?
780 גרם קמח
15 גרם שמרים יבשים
10 גרם סוכר
24גרם מלח
470 גרם מים
מילוי
תרד טרי
מוצרלה
גבינת פטה
חום הטאבון: רצפה 400 מעלות
הוראות הכנה:
בקערת המיקסר לשים את כל חומרי הבצק וללוש כעשר דקות.
לאחר שהבצק מוכן לחלק את הבצק לארבע חלקים (330 גרם לכדור).
להכניס את הכדורים לקפוסאת התפחה ולהתפיח כשעה.
לקצוץ את התרד דק ולערבב עם הגבינות.
לרדד בעזרת סולת את הבצק לצורת אליפסה.
על כל בצק להניח תרד ולקפל לצורת
לאפות בטאבון בחום גבוהה (רצפה 400 מעלות)
Comments